De gezondheid van uw dier staat bij ons altijd centraal DierenGezondheidsCentrum

Meer over TINEKE KUPPEVELD

Tineke staat graag voor u klaar.

Tineke is sinds 2016 als dierenarts werkzaam bij het DierenGezondheidsCentrum. Zij heeft in haar carrière ervaring opgedaan in verschillende dierenklinieken in het zuiden van het land. Daarbij heeft zij zich ontwikkeld tot vaardig gezelschapsdierenarts, en is als konijndeskundige bijzonder vaardig in de specialistische gezondheidszorg die konijnen vergen. Verder heeft Tineke affiniteit met chirurgie, en zoekt haar uitdaging in de toepassing van de nieuwste veterinaire inzichten en technieken.

“Ik kreeg al vroeg in mijn leven in belangstelling voor diergeneeskunde. Mijn oom is dierenarts, en ik mocht al van jongs af aan helpen bij spoedingrepen in het weekend. Voor mij was de studie diergeneeskunde dan ook een logisch keuze, en dientengevolge werk ik sinds 2005 met veel plezier als dierenarts. Ik hecht waarde aan het toepassen van de nieuwste veterinaire inzichten, waarbij ik affiniteit heb met konijnen, die in hun behandeling specifieke veterinaire kennis en vaardigheden vereisen. Verder kunt u mij te alle tijden bereiken voor voorlichting over de juiste voeding en verzorging van uw huisdier, omdat voorkomen natuurlijk altijd beter is dan genezen.”

Tineke woont sinds kort weer Nuenen, waar zij is opgegroeid. Ze woont daar samen met haar man, twee kinderen en natuurlijk hond Elfi en haar konijnen. Collegae en vrienden weten dat Tinekes’ kookkunsten door velen worden gewaardeerd. Gelukkig maakt ze ook tijd voor wandelingen in de natuur.