De gezondheid van uw dier staat bij ons altijd centraal DierenGezondheidsCentrum

Meer over Frans Evers

Frans Evers staat graag voor u klaar.

Sinds de opening van het DierenGezondheidsCentrum in 1983, is Drs. Frans Evers de spil van het de dierenkliniek. Vanwege zijn jarenlange ervaring, houdt hij zich in de dagelijkse praktijk veelal bezig met (specialistische) chirurgische ingrepen, en diagnostiek middels echografisch, röntgenologisch, endoscopisch onderzoek en andere moderne technieken. Natuurlijk zullen velen drs. Frans Evers vooral kennen vanwege zijn toelegging op de behandeling van vogels en exoten.

“Vanaf mijn zesde levensjaar wist ik al zeker dat ik dierenarts wilde worden. Na het afronden van mijn studie in Utrecht, was het openen van een dierenkliniek in 1983 een logische keuze voor mij. In al die jaren is het DierenGezondheidsCentrum veel veranderd: we zijn verhuisd, gegroeid en we hebben ingezet op diagnostiek en behandeling middels moderne faciliteiten en technieken. Bij ons staat het welzijn uw huisdier altijd op de eerste plaats. Ik heb hiermee mijn jongensdroom verwezenlijkt en daar ben ik trots op. ”

Frans heeft vele hobby’s, zoals de vegetarische keuken, muziek, paragliden en reizen. Ook zijn honden en paard houden hem buiten het werk druk bezet. Hij is vader van drie uitwonende dochters en draagt zorg voor meerdere vogels die bij hem verblijven vanwege specifieke zorgvereisten.